Sommerhuspriserne er på sit højeste

minilån sommerhus Sommerhuse har altid været populære i Danmark, og man finder dem over hele landet. Hvis du er en af dem der går og drømmer om at købe et sommerhus, så er der desværre triste nyheder. Salgsprisen på sommerhuse er støt stigende. I juni måned i år var priserne steget med 1%, sammenlignet med måneden før. Hvis man sammenligner med samme måned i 2014, er priserne steget med hele 4,1%. Gennemsnitligt koster en kvadrat sommerhus 14.252 kroner, hvilket er den højeste pris siden 2011.

Slå til nu!

Du bør ikke vente længe, hvis du overvejer at købe et sommerhus. Selvom at priserne er steget, og er på sit højeste sammenlignet med de sidste 4 år, er det ikke et historisk højt prisniveau. Hvis man ser tilbage på første halvår i 2011, lå prisen på 15.000 kroner pr. kvadratmeter. Men priserne er på vej op, så hvis du ønsker at købe et sommerhus, du senere hen kan tjene på, så skal du slå til nu. Det skulle også blive nemmere at komme af med sit sommerhus over de næste par år. 6 ud af 10 sommerhus som er sat til salg i første halvår af 2015, er blevet solgt. Hvor sidste år var det kun 5 ud af 10 sommerhuse i samme periode. Det vil sige at salgstiden nu ligger på omkring 295, hvilket er et fald på 5,3% sammenlignet med sidste år.

Få råd til et sommerhus

Hvis du er blevet overbevist om, at det er nu du skal have et sommerhus, så er der kun det økonomiske aspekt tilbage. Der er generelt kommet lavere renter, så hvis du ønsker at låne til et sommerhus, kan dette være fordelagtigt. Hvis du ikke mangler penge til hele sommerhuset, men blot til møbler og mindre renoveringer, kan et mikrolån være fordelagtigt. Med et mikrolån undgår du lange ansøgningsprocesser og samtaler med din bankrådgiver. Samtidig skal du hverken stille hus eller bil som sikkerhed, og der er kun få krav som man skal opyfylde. Dog skal du være observant på, at ved et mikrolån er der en kort løbetid – og hvis du ikke betaler til tiden, kan det blive et meget dyrt lån. Så man bør udelukkende optage denne type lån, hvis man ved at man kan betale kort tid efter. Dermed er et mikrolån ideelt hvis man står overfor et godt tilbud til sommerhuset, og man først har pengene i næste måned. Således kan du købe produktet i denne måned, og afbetale i næste. Yderligere hvis man ønsker at malesommerhuset, inden man flytter ind, kan man også låne til dette. Det er helt op til dig selv, hvad du vil bruge pengene på, fra et mikrolån. Kilde: Ekstrabladet.dk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *