Skal du leje? Lån til indskud

Minilån til indskud Alt efter hvor du kigger på lejlighed, kan ventelisterne være lange. I København er der eksempelvis op til 10-20 års ventetid, hvilket også betyder at man helst ikke vil afvise et eventuelt tilbud på en lejlighed. Men hvad gør man, når man uventet får tilbudt en lejlighed? Selvom at det ikke er det samme som at købe, hvor der er flere udgifter inden man flytter ind, så er der et tilskud der skal betales. Alt efter hvor lejligheden ligger og hvilken stand den er i, kan et tilskud sagtens være på over 11.000 kroner. Omend at man ofte kan få hele eller dele af beløbet tilbage igen, er det stadig et stort beløb man skal skaffe lige nu og her.

Få råd til lejeboligens indskud

Hvis man ikke har hele beløbet selv, til at betale et indskud, kan løsningen være at optage et minilån. Et minilån er, som navnet indikere, et lån der løber over kort tid og er til mennesker der har brug for et mindre beløb. Derfor er den korte løbetid heller ikke skræmmende, da det netop ikke er et større beløb der er tale om. Omkostningerne til et minilån afhænger af, hvor stor et beløb du ønsker at låne. Jo mere til tilskuddet du har selv, jo bedre. Dermed hvis du kan nøjes med at låne 6000 kroner, vil renteudgifterne være lavere, end hvis du låner 11.000 kroner. Hvis du tilbagebetaler lånet hurtigt, vil renteudgifterne også kun udgøre en mindre del af dit minilån. Derfor bør du kun låne præcis det beløb, som du står og mangler, og selv spæde op med det resterende. På et minilån kan man som oftest låne mellem 100-10.000 kroner, alt efter din alder og hvorvidt du kan blive godkendt som ansøger. Låneprocessen er meget kort, og man får oftest svar efter et par timer om man er godkendt. Dermed ved du også hurtigt, om du kan sige ja til den tilbudte lejlighed. Du har beløbet på din konto i løbet af 1-2 dage, og du kan hurtigt betale boligselskabet indskuddet.

Hvem kan få et minilån til indskud?

Sammenlignet med et banklan, er der ikke de store krav når man skal optage et minilån. Først og fremmest skal man ikke stille sikkerhed, som man eksempelvis skal ved et banklån. Yderligere behøves du ikke lave en gennemgang af din økonomi, med en rådgiver, samt kortlægge i fællesskab hvordan lånet skal tilbagebetales. Oftest er der krav til din alder, at du er dansk statsborger, at du har NemId, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret osv. Herefter er du helt selv ansvarlig for lånet. Dog skal du være sikker på at du kan tilbagebetale lånet, inden for den korte løbetid, da det ellers kan blive dyrt at optage et minilån.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *