Sikkerhedsdør i din butik beskytter mod tyveri

Sådan undgår du indbrud i din butik

Selvom statistikker viser, at antallet af indbrud i Danmark er faldet over de seneste år, er indbrud dog stadigvæk noget, der desværre sker engang imellem. Det sker ikke kun for privatpersoner i hjemmene. Det er også et problem for butiksejere. Du kan aldrig garantere dig hundrede procent mod indbrud, men der er nogle forholdsregler du kan tage.

Konsekvenser ved indbrud

Udover at du mister værdifulde genstande, som du oftest kan få erstattet af forsikringsselskabet, kan indbrud have dybere konsekvenser for dit mentale helbred. Indbrud i hjemmet giver i mange tilfælde beboerne år på sjælen, og det samme gør sig gældende, hvis det sker i din butik.

Selvom forsikringsselskabet ofte giver dig erstatning, når du som butiksejer bliver udsat for indbrud, koster et indbrud dig langt mere, end den erstatning du ender med at få. Et indbrud kan påvirke stemningen i din butik i en længere periode. Dette kan ende med at have konsekvenser for din omsætning, som du ikke får erstatning for.

Sådan sikrer du dig bedst mod indbrud

Du kan selv gøre en del forebyggende arbejde for at mindske risikoen for indbrud. Butikkens omgivelser og placering er nemlig afgørende for risikoen for indbrud. Dårlig gadebelysning, beliggenhed i et øde område eller lignende øger din risiko for indbrud. Hvis du skal til at starte egen butik op, kan det derfor betale sig at sætte dig ind i hvilke områder, der er sikrest.

Investér i overvågning

Alarmer og butiksovervågning kan godt være en dyr omkostning, hvis du lige er startet op som selvstændig butiksejer. Det er dog en investering, der hurtigt kan tjenes hjem og som du vil have stor gavn af.

Risikoen for indbrud nedsættes desuden betydeligt, hvis du sætter advarselsskilte om overvågning op. Samtidig kan du sørge for, at alarmer og overvågningsudstyr er synligt i din butik.

Få tjekket døre og vinduer

Det kan være en fordel at investere nogle penge i sikkerhedsglas til butiksvinduerne og investere i en sikkerhedsdør. På den måde nedsætter du risikoen for, at tyvene kan brække eller sprænge døren op eller smadre ruderne i din butik.

En anden god idé er, at anskaffe dig udendørs belysning, der aktiveres ved hjælp af en bevægelsessensor. Det kan være en god idé at placere lyset således, at tyvene ikke kan nærme sig din butik meget uden af blive forstyrret af lyset som aktiveres.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *