Sådan undgår du en pressede økonomi sidst på måneden

Mange unge har problemer med økonomien, sidst på måneden. SU’en rækker måske ikke det sidste stykke. Det kan ende i en ond cirkel, hvor du mangler penge hver måned.

Sådan holder du nemmere styr på dine penge

Du har måske lavet et budget, men har stadig svært ved at overholde det. Du bruger sandsynligvis for mange penge i starten af måneden. Det kan koste dig dyrt i månedens afslutningen. Det er så normalt for os bare at køre dankortet igennem, når det ikke er fysiske penge det drejer sig om. Det kan være fordi det er svært at få en fornemmelse af, hvor mange penge du enlig bruger, når du ikke har pengene fysisk i hånden. Har du meget svært ved at holde styr på hvor mange penge du bruger ,kan du anvende den gammeldags simple metode, med at holde styr på dine fysiske penge i konvolutter. På den måde har du altid et overblik over hvor mange penge du har og hvad du bruger dine penge på. Del det op i 4 uger så du ved du har nok penge til resten af måneden.

Andre alternativer?

Hvis du har problemer med at komme i gang fordi du allerede skylder fra nuværende måned kan du tage et hurtigt lån. På den måde kommer du igang med det simple konvolut system på en god måde. Så du kommer godt ind i den næste måned. Du kan låne med det samme så økonomien bliver skadet yderligere. Du kan nemt kun ved hjælp af NemID ansøge om lånet. Det kræver ikke andet end at din smartphone, computer eller tablet har forbindelse til nettet. Derefter kan du på så godt som ingen tid gennemføre lånet. Pengene vil allerede være på din konto 2 dage. Dit lån vil blive godkendt med det samme uden du skal tænke på at kunne forsvare det. De eneste barrier du kan møde når du låner er hvis du:
  • Står registreret i RKI
  • Ikke er dansk statsborger og derfor ikke har NemID
  • Ikke kan oplyse hverken en aktiv e mail eller et telefonnummer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *