Sådan optager du hurtigt et lån, med din smartphone

Har du fundet et godt tilbud du bare må have, men kan ikke låne penge fordi du ikke er hjemme? Du er måske på farten og har for travlt til at vente til du kommer hjem. Et lån gennem din smartphone er ikke mere end et klik væk.

Lån penge med det samme

Vores hverdag bliver hele tiden mere stressende og kaotisk. Mange mennesker er altid på farten, og har mange ting de skal nå. Derfor kan man ofte ikke låne før man kommer sent hjem, men er stadig for træt til at tænde for computeren. Du har måske fundet et tilbud du ikke kan undvære, men mangler pengene på stedet.

Derfor er et lån med din smartphone hurtig, nemt og effektivt. Du kan låne på stedet så længe din mobil har forbindelse med nettet. Du skal ikke spekulerer på om tilbuddet forsvinder inden du kommer hjem.

Hvordan låner jeg penge med min smartphone?

I 2014 blev det muligt for dig at anvende NemID på din smartphone, til at optage lån. NemID sørger for at sikkerheden er i top ved at ingen har mulighed for at låne penge i din identitet. Du har muligheden for at låne op til 10.000 kr og er du førstegangs låner, kan du låne 4.000 kr gratis den første måned.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *