Lån penge til kørekort – og bliv kørende i dag

Har du som studerende ikke penge til at gå ud, og betale for det kørekort du aldrig fik taget? Er du den eneste i din vennekreds, der endnu ikke har kørekort? Bare rolig der er håb forude, du kan nemlig optage et lån og melde dig til de første køretimer, allerede i dag.

Studerende uden kørekort?

Er du studerende og der står at mangler, endelig at få taget dit kørekort? De fleste i din vennekreds, har sikkert allerede erhvervet sig et kørekort. Det kan være en lang process at skulle spare op til et kørekort, men der er håb forude. Du kan nemlig uden problemer, hurtigt optage et lån til dit kørekort. Et kørekort koster i omegnen af 8.000 til 14.000 kr, afhængig af køretimer og indsats. Det vil ofte tage omkring 2 – 3 måneder, for dig at tage kørekortet. Det kan være en god ide at tage dit kørekort så tidligt som muligt, så du ikke står i en situation, hvor du pludseligt har brug for kortet. Hvis du mangler transport til dit drømmestudie, praktikplads eller arbejde, kan et kørekort være en god løsning. Det vil give dig muligheden for at kunne være fleksibel. Med et lån kan du få de resterende penge til kortet, du ellers ikke normalt ville stå med.

Så nemt er det for dig at låne

Du kan indenfor få minutter optage et lån, og vil modtage et svar inden der er gået 2 minutter. Du kan dermed melde dig til køretimer allerede i dag, da pengene vil blive overført til din konto indenfor 2 arbejdsdage. Et online lån giver dig nemlig helt nye muligheder, som du ikke ville stå med ellers som studerende. Du skal ikke stille sikkerhed i noget, hvilket betyder at det op til dig hvad pengene skal bruges på. Derfor kan du uden problemer, få fat på de resterende penge til at starte op. Du kan kun låne penge hvis du er dansk statsborger, og derfor har mulighed for at låne gennem NemID. Du skal derudover være indehaver af en dansk bankkonto, samt have et aktivt telefonnummer og e-mail adresse. Du skal mindst være fyldt 20 år, for at låne penge online. Hvis du først er fyldt 18 og derfor har brug for et kørekort, må du kigge efter hvilke andre alternativer du har. Du må desuden ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *