Hvad har forbrugslån og streaming tjenester til fælles?

I dag anvender mange mennesker en af de mange streaming udbydere som Viaplay, TV2 Play, Netflix, HBO osv. I samme omfang er der mange dansker, der benytter sig af attraktive forbrugslån.

Lån og streaming udbyder har meget tilfælles

Før i tiden ville du nok lade tv’et styre, hvad du skulle se, men efter diverse streamingtjenester har ramt Danmark, vil mange danskere hellere selv vælge film, dokumentare og tv serier fra tjenesternes kæmpe udvalg. Du kan selv vælge, hvad du vil se, hvornår du vil se det og hvor mange tjenester, du vil abonnere på. Det er hurtigt, og du behøver ikke vente til et bestemt tidspunkt for at se en bestemt udsendelse..

På samme måde, er der mange, der vælger at ansøge om et forbrugslån, hvor de selv kan bestemme, hvad de vil låne til, hvornår de vil låne og hvor mange penge, de ønsker at afdrage hver måned. Førhen ville du tage i banken, men det er besværligt at få godkendt et lån og vil ofte tage længere tid. Det er derfor både hurtigere og nemmere for dig at låne pengene online. Du har samtidig også større mulighed for at kunne låne, når du låner online fremfor i banken.

Undersøg dine muligheder

At vælge hvilken streamingtjeneste man ønsker at abonnere på, kan være svært at finde ud af. Der er mange alternativer, derfor er der også mange, der vælger at abonnere på flere. Der er allerede mange tjenester, og hvis man kigger på udlandet, kan man se, der er flere på vej. Derfor er det vigtigt, du undersøger de forskellige tjenesters udvalg, og om det stemmer overens med prisen i forhold til dine behov.

På samme måde er udvalget af låneudbydere kæmpe. Ikke alle lån dækker dine behov bedst, derfor er det også vigtigt her, at undersøge alle dine muligheder, inden du optager lånet. Nogle lån kan vise sig at ende med at blive rigtig dyre, så det handler ikke bare om at vælge det første og det bedste.

Krav for at låne

Der stilles en række krav for at kunne optage et online lån. Hvis du mener, du har opfyldt alle nedenstående krav, har du mulighed for at låne. Du skal:

  • være fyldt 20 år
  • være dansk statsborger
  • have en dansk bankkonto
  • være indehaver af et NemID
  • kunne oplyse en e-mailadresse som er i brug
  • ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *