Nu kan du købe Bentley med B&O højtalere

Derfor er musik vigtig for din køretur

Nok er Danmark et ganske beskedent land, men vejen fra Sjælland til Jylland kan alligevel hurtig føles lang. Mange kan formentlig nikke genkendende til, at have familie spredt ud over hele Danmark, hvorfor vi nok alle af og til må tage den lange køretur. Utallige danskere kører endda flere hundrede kilometer hver dag. Gennem de seneste par år, er mange arbejdspladser blevet flyttet til Udkantsdanmark. Derfor har en del indbyggere måtte omlægge sine kørevaner, og vende sig til et par timer bag rattet dagligt. Dernæst er vi danskere utrolig glade for bilferier til både Spanien, Frankrig og Italien. Vi lægger gerne 2.500 km. bag os, hvis det betyder, at vi parkerer under varmere himmelstrøg.

Den korte konklusion er, at vi i Danmark kører ufatteligt meget bil. Køreglæden er derfor også vigtig, hvilket kan være blandt grundene til, at leasingbranchen har vundet store markedsandele den seneste tid. Med denne finansieringsmulighed kan du nemlig snildt få mere bil for færre penge. Gennem muligheder som eksempelvis Bentley leasing, er det pludselig blevet en allemandseje (eller i hvert tilfælde alle mands mulighed) at køre dyre britiske kronebiler. Men køreglæde er så meget mere end blot udseende på den bil, du kører rundt i. Hvad er under kølerhjelmen? Er sædet komfortabelt? Spiller radioen godt?

Bentley og B&O vil sammen skabe køreglæde

Ved første tanke er du måske hamrende ligeglad om, hvorvidt anlægget afgiver ordentlig lyd, så længe radioen kan tænde. Efter to timers skrattende lokalradio, kommer du nok på andre tanker. Mange vil beskrive en vanlig lang køretur, som et tidsrum i løbet af dagen, hvor der kan kobles fra. Flere iværksættere har førhen fortalt, at de får deres gyldne ideer, når de sidder bag rattet uden nogen former for forstyrrende element ud over musikken fra radioen. Forskning har faktisk bevist, at dette sker, fordi det at køre bil er en rutine-proces. Hermed beskæftiger vi tænkehjernen, og vores kreative tanker får derfor lov at flyde, uden at vores logiske og kritiske sans forstyrrer.

Giganterne i bil- og lydbranchen er så småt også begyndt at indse deres muligheder for succes, hvis en kombination af disse produkter sættes i spil. To af markedets forgyldte brands lancerede i slutningen af 2017 et samarbejde, som absolut kun kan blive et hit. Det er producenten bag de britiske luksusbiler Bentley, som har ladet sig imponere af danske Bang & Olufsens ekseptionelle sans for god lyd. I alt 16 højtalere med en udgangseffekt på 1.500 watt installeres derfor i den nye Bentley Continental GT. Det kan absolut kun bringe god lyd og øget køreglæde med sig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *