Betal afbudsrejsen med et kviklån

afbudsrejse Er du kørt træt i det danske sommervejr? Overvejer du at tage en afbudsrejse til varmere himmelstrøg? Du sidder sikkert og kigger igennem forskellige rejsebureauers hjemmesider og finder den ultimative drømmerejse, som skal betales lige nu og her. Du behøver ikke at holde dig tilbage, med et kviklån kan du hurtigt komme afsted på din næste rejse.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån hører under gruppen af “hurtig lån”, som navnet indikerer er en hurtig måde at optage et lån på. De fleste af disse typer lån bliver brugt til forbrug, herunder også rejser. Ansøgningsprocessen er meget simpel og foregår oftest online. Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed i hverken dit hus eller bil, eller have en ven til at stille kaution. Yderligere spørger låneudbyder ikke hvad du skal bruge pengene til, og du skal ikke vise et budget for din nuværende økonomi. Dermed er det en hurtig og nem måde at låne penge på, når man står overfor en billig afbudsrejse. Hvem kan så optage denne type lån? Alle personer, som er juridiske voksne, kan generelt optage alle former for online lån. Dog stiller de enkelte låneudbydere forskellige krav, såsom alder og indtægt, til deres låntagere. Hvad angår indtægt er der ofte ikke et krav til en minimumsindtægt. Men der skal oftest være en forsikring om at man har en indtægt, så man kan betale lånet tilbage. Yderligere stiller de fleste også krav til, at man ikke er registreret i RKI eller er Debitor registeret. Sammenlignet med banken er det lettere at få et online lån, da banken stiller endnu højere krav til deres låntagere. Yderligere kan det tage lang tid at få et lån gennem banken, hvilket ikke er hensigtsmæssigt hvis det er til en afbudsrejse.

Fordele og ulemper ved kviklån til afbudsrejsen

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper når man tager et lån. Man bør overveje sin økonomiske situation inden, og være sikker på at man kan betale lånet tilbage inden for den ofte korte løbetid. Herunder er der fordele og ulemper ved et kviklån til afbudsrejser:

Fordele: Det er hurtigt at låne – Ligesom navnet afslører er der en kort ansøgningsproces og man har hurtigt pengene på sin konto. Dermed kan man bestille den afbudsrejse man har i kikkerten indenfor 1-2 dage, inden nogen andre gør det. Kort ventetid – Du ved inden for få minutter om din ansøgning til lånet er godkendt. Dermed ved du med sikkerhed inden for kort tid, om du kan bestille rejsen og begynde at pakke til din næste ferie. Godt lån til øjeblikstilbud – Man anbefaler altid disse lån til forbrugsgoder, såsom afbudsrejser, som man kan betale tilbage indenfor en kort løbetid. Dermed behøver man ikke gå glip af et tilbud i denne måned, som man ville have pengene til den efterfølgende måned. Billigere rejse – Ofte kan det bedre betale sig at tage en afbudsrejse, end at bestille en rejse lang tid i forvejen. Man ser ofte høje besparelser ved dette, og dermed kan lånets renter ofte blive tjent hjem, ved de penge man faktisk sparer.

Ulemper: Lån kun hvis det kan betale sig – Ofte misforstår mange at et kviklån er et lån, som skal kunne betale sig. Så hvis du ikke er sikker på at det tilbud du står overfor er billigere at låne penge til, end at gå glip af tilbuddet, kan det sommetider blive dyrere at låne end at spare op og vente på at tilbuddet kommer igen. I dette tilfælde ville man skulle vente på det næste afbud på feriedestinationen. Ansvarligt lån – Man bør være ansvarlig når man optager et lån, og man bør undgå at optage et unødig lån. Hvis man bare ønsker flere penge i hverdagen, er et lån ikke det rette valg. Men hvis man derimod står med en uforudset regning, en bil der er gået i stykker eller man står over for et godt tilbud, kan et kviklån være det rette for dig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *