5 oplevelser du kan få på Vestegnen

Find fem fede oplevelser på Vestegnen

Vestegnen ligger kun et stenkast for København, men er for mange stadig en overset perle, hvis du spørger mig. Her kan du nyde naturen, rejse tilbage i historien og opleve kunst i særklasse – kort sagt Vestegnen har meget mere, end man skulle tro, så det er bare med at snøre skoene og komme ud ad døren.

Hvis du vil opleve Vestegnen, men ikke helt ved, hvor du skal starte, så har jeg samlet en liste med 5 bedste oplevelser, der helt klart er værd at undersøge på Vestegnen. Jeg har sørget for, at der er noget for enhver smag, hvad enten dagen skal bruges i naturen, i kulturelle omgivelser eller på velfortjent shopping.

Tag et smut til Vestvolden

På Vestegnen kan du rejse tilbage i tiden og gå på opdagelse i historien, mens du tester din viden om Københavns Befæstning. Ud over at være et knapt 15 kilometer langt fredet militæranlæg, så er Vestvolden også placeret i naturskønne omgivelser og byder på sjove aktiviteter for både store og små. Gå blandt andet på opdagelse i Ejbybunkerens labyrintiske gange og led efter koldkrigsspioner med Vestvoldens nye mobilspil, eller lær mere om Vestvoldens historie i Artillerimagasinet. Du finder både Ejbybunkeren og Artillerimagasinet i Oplevelsescenter Vestvolden i Rødovre.

Besøg Glostrup Shoppingcenter

Hvis dagen står i shoppingens tegn, så gå på opdagelse i Vestegnens bedste shoppingcenter, Glostrup Shoppingcenter, der byder på alt inden for shopping af sko, tøj, personlig pleje, sport og bolig fordelt over 50 butikker. Her kan du stille bilen gratis på en af de 800 parkeringspladser, mens du nyder en dag i selvforkælelsens tegn. Hvis sulten melder sig, er der et væld af muligheder af cafeer, kaffebarer og restauranter. Hold også øje med de aktiviteter, der jævnligt bliver holdt i Glostrup Shoppingcenter, da shoppingcentret løbende opdaterer deres hjemmeside med masser af sjove events for både store og små.

Hvis du vil finde en god oversigt over alt det, der sker i Glostrup af begivenheder, events og aktiviteter, kan du læse mere her.

Oplev Ishøj Dyrepark

På Vestegnen finder du får, geder og skotsk højlandskvæg i Ishøj Dyrepark. Parkområdet har en gang hørt under de kongelige vildtbaner og er en rigtig lille oase. Hvis du er heldig, støder du på en af dyrepasserne, der mere end gerne vil fortælle lidt om dyrenes verden. Udover dyrene finder ud også en naturlegeplads gemt i parken, hvor børn og barnlige sjæle kan springe rundt på forhindringsbanen.

Bliv inspireret på ARKEN

ARKEN Museum for Moderne Kunst har Skandinaviens fineste samling af samtidskunst og spændende og nytænkende udstillinger, der udfordrer vores forståelse af begrebet kunst. ARKEN har to gennemgående samlinger af kunst, hvor den ene handler om det moderne menneskets eksistens, fokuserer den anden på kunst skabt gennem nye former og materialer. Besøg ARKEN Kunstmuseum og bliv inspireret af kunstens verden.

Besøg Nordeuropas smukkeste friluftsbad

I Albertslund finder du Nordeuropas største opvarmede friluftsbad – Badesøen. Her er der både rutsjebaner, dybt- og lavvandsbassin og områder til streetbasket, beachvolley og grill. Kort sagt er der noget for enhver smag. Friluftsbadet ligger omgivet af træer, og her er der masser oaser, hvor du kan nyde solen.

Hvis du er fodboldfan, har du her et bonustip. Brøndby Stadion er nemlig helt klart et besøg værd, hvis du får muligheden for at opleve en hjemmekamp med det lokale Superligahold Brøndby IF. Stemningen er altid i top, og fodbold er bare bedre, når man ser det i virkeligheden. Du kan evt. besøge fanshoppen, og købe en fodboldtrøje til kampen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *