Opnå smukke resultater med epoxy gulv

5 fordele ved epoxygulve du skal kende

Skal du anlægge nyt gulv? Det kan være lidt af en sag at skulle navigere sig igennem det store udbud af forskellige gulvtyper. Og desværre findes der ikke en gulvtype, man universelt og entydigt kan kalde for den bedste.

Alle gulve har deres fordele og ulemper både i forhold til anlægning, vedligeholdelse, æstetik og så videre.Her vil du blive præsenteret for fem fordele der uden sammenligning er ved at vælge et epoxygulv frem for andre gulvtyper.

Epoxygulve har i mange år kun været set i industribyggeri, lagerhaller og til erhverv. Ikke desto mindre er epoxy kommet på mode og findes i dag i mange af danskeres boligindretning. Derfor kunne det også være, at epoxy er lige den gulvtype, som du går og leder efter.

1. Epoxy er holdbart

Epoxygulve er bundsolide og ekstremt hårdføre. Der findes næsten ikke materialer, som epoxy ikke kan tåle at få på sig fra blegemiddel til olie og benzin. Derudover er det varme- og vandtæt, så gulvet ikke kan tage skade ved, at du spilder væske på det.

2. Lette at rengøre

Epoxygulve er lette at rengøre, idet overfladen er spejlblank, modstandsdygtig overfor ridser og resistent overfor bakterier. Det er derfor en oplagt gulvtype til de dele af dit hjem, hvor der oftest vil blive spildt på gulvet. Det er nemlig super nemt at gøre rent igen.

3. Epoxygulve holder længe

Når du vælger et epoxygulv, er det lige før, du aldrig skal skænke dit gulv en tanke igen. Epoxy er sammen med beton blandt de gulvtyper, der har den længste holdbarhed. Selv hvis du bare har en epoxybelægning, er det vanvittigt stærkt og modstandsdygtigt.

4. Du får meget for pengene

Epoxygulve og epoxybelagte gulve er relativt billige gulvtyper, når man tager deres holdbarhed i betragtning. Derudover kan epoxy anlægges på langt de fleste overflader, hvilket både gør installationen hurtigere og billigere.

5. Du slipper for bøvl

Epoxygulve passer perfekt til den almindelige, travle familie. Gulvet er fugefrit, rengøringsvenligt og skridsikkert. Det har antistatiske egenskaber og er ekstremt modstandsdygtigt. Samlet set betyder det, at du får et gulv, som du ikke skal bekymre dig om, og som ikke giver noget unødvendigt bøvl.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *