Lease en BMW bil

4 gode grunde til at du skal lease en BMW

Mange danskere er hver eneste dag, i forbindelse med deres arbejde, afhængige af en bil til at fragte dem rundt mellem hjem, kunder, kontor, leverandører med flere.

Når man bruger flere timer i sin bil hver dag, kan det være fristende at vælge en bil, som kan lidt ud over det sædvanlige med hensyn til køreglæde, komfort og ekstraudstyr. Med de høje afgifter på biler i Danmark er sådan en bil nærmest umuligt at komme i besiddelse af på vanlig vis.

Af den grund er leasing af biler til erhverv og private populært hos de, der skal køre meget i hverdagen, og som ikke har noget imod at skulle skifte bilen ud hver tredje år. Når man leaser bil, kan man lige pludseligt få fingrene i mærker og modeller lidt over det sædvanlige.

Overvejer du i den sammenhæng leasing af BMW? Så får du her 4 gode grunde til, at du skal lease en BMW. Det er nemlig en bilproducent, der kan lidt mere end de fleste.

1) Tyske, højkvalitets biler

Mens nogle bilproducenter kun fokuserer på det flotte ydre og andre udelukkende kigger på det praktiske, rammer BMW den gyldne middelvej. Her får du en flot bil, der sagtens kan følge med sine konkurrenter, når man løfter kølerhjelmen.

I en BMW finder du de fineste materialer, der er sammensat til perfektion for at skabe et ideelt rum for køreren, hvor komfort, teknologi og motorkraft går op i en højere enhed. BMW’er skriger af luksus, og det vækker en følelse i én hver gang, man sætter sig ind i en af deres modeller. En følelse af glæde. En følelse, der helt naturligt vækkes, når man strejfer bilens komfortable indre eller tænder motoren – selv den tusinde gang.

2) Tidløs æstetik

Det første de fleste af os kigger på, når vi skal vælge bil, er det visuelle udtryk. Kan vi lide det, vi ser, og vil vi kunne se os selv køre rundt i en bil med det udtryk? BMW’er holder typisk et klassisk og tidsløst design, som virker slankt og stærkt på samme tid. Det er biler, som på den ene side burde falde let ind i mængden, men som på den anden side ofte ender med at vende de flestes hoveder, når du passerer dem.

3) Masser af convenience

En bil skal føles, som om den er en direkte forlængelse af vores kroppe. I dag består den krop også ofte af en smartphone. Med BMW’s ConnectedDrive kan du opleve en øget komfort og få mere sikkerhed ind i din BMW.

Her får du et bredt udvalg af nogle af de mest populære og anvendelig apps til din bil som navigation og musiktjenester. Pludseligt får din bil alle de samme features som din smartphone, så du slipper for at hive telefonen frem under køreturen.

4) Der køres langt på literen

En af de mest centrale grunde til, at BMW er oplagt leasingbiler, skyldes at de i udgangspunkt er brændstoføkonomiske. Med EfficientDynamics-teknologien sørger bilen selv for at minimere brændstofudledningen under kørslen. Således kan du altså skrive nogle store besparelser på brændstofforbruget hver måned, når du kører BMW.

Har du nogensinde kørt i en BMW, vil du vide, at det er en oplevelse helt for sig selv. Måden de føles på, deres udseende og styring har en dragende effekt. Derfor bliver mange også hurtigt loyale overfor BMW. Hos BMW får du en ultimativ køreoplevelse, og derfor er det en oplagt leasingbil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *